Ravensburger escape room puzzel 1 Space Observatory - 759 stukjes

Starting at:14.99

Sold By:Bol.com

  EAN:4005556199563

  Category:Jiggsaw Puzzles

  Ravensburger escape room puzzel 1 Space Observatory - 759 stukjes
  Escape rooms kent iedereen – en nu is er ook Escape the puzzle!
  Puzzel- Los de raadsels op - Vind de oplossing
  De mysterieuze illustratie dompelt puzzelaars en spelers onder in een mysterieuze wereld waar een "uitgang" te vinden is! Inhoud: een puzzel met 759 mysterieuze stukjes, een handleiding en een voorbeeld van de oplossing.

  Let op: puzzelmotief wijkt af van het motief van de doos.

  Het observatorium
  Tijdens een avondwandeling ontdek je een vreemd licht in de lucht. Uit nieuwsgierigheid ga je naar de nabijgelegen bibliotheek zoekt informatie op de afdeling Astronomie. Terwijl je een boek oppikt met de titel ´wij ontdekken de ruimte´, valt er een brief aan je voeten.
  Op het blaadje staat geschreven:
  Mijn naam is Professor Dr. Fresenius Gamomeus,
  Ik bestudeer al jaren de sterren en de ruimte. Een paar weken geleden heb ik een vreemd object ontdekt in de lucht. Ik heb zijn baan berekend en ben tot de conclusie gekomen dat het rechtstreeks naar de aarde komt! Ik besloot een laser te ontwerpen om het object te kunnen vernietigen. Helaas was dit op een legale manier niet te regelen in zo'n korte tijd, en nu ben ik bang dat de geheime dienst me te pakken zal krijgen. Voor het geval ik gearresteerd word heb ik de benodigde onderdelen in mijn lab verborgen.
  Hopelijk zal mijn bericht op tijd worden gevonden, de laser in elkaar gezet en gebruikt om de wereld te redden!
  Hoogachtend,
  Prof. Dr. F. Gamomäus
  Nadat je de brief nog een keer hebt gelezen, kijk je ongelovig op en ontdekt een deur. Je opent de deur en volgt de trap naar boven ...