LifeGoods Multicolor Speelmat XL - 36-delig Puzzel van Schuim Vloer Tegels in 9 Kleuren - 180x180 cm - Zacht en Dik EVA Foam - Antislip en Waterafstotend - Educatief Speel Kleed voor Baby/Peuters/Kinderen vanaf 0 jaar - Jongens en Meisjes

Brand:LifeGoods

Starting at:39.99

Sold By:Bol.com

  EAN:8719632955863

  Category:Floor Puzzles

  LifeGoods Multicolor Speelmat XL - 36-delig Puzzel van Schuim Vloer Tegels in 9 Kleuren - 180x180 cm - Zacht en Dik EVA Foam - Antislip en Waterafstotend - Educatief Speel Kleed voor Baby/Peuters/Kinderen vanaf 0 jaar - Jongens en Meisjes
  Een speelmat voor alle leeftijden! Puzzel, bouw blokken en bescherm de vloeren tegen krassen op een manier die leuk en uitdagend is voor kinderen. Maak de mat zo groot of zo klein als je wilt. Dankzij alle vrolijke kleuren en grote puzzelstukken is de speelmat superleuk als speelgoed! Het extra dikke en hoogwaardige EVA-schuim met anti-slip oppervlak dient als super veilige en comfortabele speelplek.

  Zacht en veilig EVA-schuim
  EVA-schuim is een hoogwaardig schuimtype dat licht en tegelijkertijd flexibel is met een hoge dichtheid. Vaak wordt dit type schuim gebruikt als vloerbedekking tijdens sporten als judo of karate. Je kind is dus goed beschermd bij kleine valpartijen. Een veilige speelplaats waar ze lekker hun gangetje kunnen gaan!

  Stimuleert de creatieve ontwikkeling
  Met 36 verschillende tegels in negen verschillende kleuren zijn de opties eindeloos. Kinderen kunnen hun fantasie volledig de vrije loop laten en alsmaar nieuwe patronen creëren. Tevens zorgen de bijgeleverde eindgrenzen (zes voor iedere kleur) voor een mooie afwerking aan de randen, zodat teentjes nergens aan blijven haken.

  Vierkante speeldozen
  Het gehele speelkleed kan omgetoverd worden in zes verschillende dozen. Ieder puzzelstuk is met precisie uitgesneden zodat de mat gemakkelijk op verschillende manieren in elkaar gelegd kan worden en je er dus zelfs leuke speelkubussen van kunt maken. Tevens kunnen deze boxen dienen als eventuele opslag.

  LifeGoods Multicolor Speelmat
  ▶ Duurzaam en waterafstotend EVA-schuim
  ▶ Makkelijk opbergen, slechts 2125 gram
  ▶ Geschikt voor kleine en grote ruimtes
  ▶ Zacht en veilig anti-slip oppervlak
  ▶ Om te bouwen tot kubussen
  ▶ 9 Vrolijke kleuren

  Makkelijk schoon te maken
  EVA schuim is gemaakt van waterafstotend materiaal en is daarom met een doekje gemakkelijk af te nemen. Zo kunnen de kids genieten van een middagsnack tijdens het spelen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de vloer!

  Eenvoudig opbergen
  De totale speelmat weegt slechts 2125 gram. Je breekt dus niet je rug als je de speelmat wilt opbergen. De stukken kunnen precies op elkaar worden gestapeld en compact op elkaar in de kast worden bewaard.

  BPA-vrij
  Veiligheid staat voorop, zeker als het om kinderen gaat. Deze speelmat bevat geen giftige stoffen. Veel stoffen – voornamelijk plastic – bevatten tegenwoordig BPA. Dit is een stof die mogelijk een negatief effect kan hebben op je gezondheid. Om het zekere voor het onzekere te nemen bieden wij een speelkleed aan dat geen BPA of andere giftige stoffen bevat.

  Specificaties:
  ✔ Inhoud Verpakking: 36 x puzzelstukken, 54 x eindgrenzen
  ✔ Merk: LifeGoods
  ✔ Materiaal: EVA-schuim
  ✔ Kleur: Multicolor (9 kleuren)
  ✔ Gewicht: 2125 gram
  ✔ Afmetingen puzzelstuk: 30 x 30 x 1 cm
  ✔ Afmetingen speelmat: 180 x 180 x 1 cm
  ✔ Certificaten: Reach, SGC, CE
  ✔ BPA-vrij: Ja
  ✔ Waterafstotend: Ja