Puzzelmat Voertuigen Afbeeldingen - Speelkleed Voor Kinderen - Foam Speelmat 27 x 27 CM

Brand:Buxibo

Starting at:15.99

Sold By:Bol.com

  EAN:8719979423803

  Category:Floor Puzzles

  Puzzelmat Voertuigen Afbeeldingen - Speelkleed Voor Kinderen - Foam Speelmat 27 x 27 CM

  Speelmat puzzel 10 stuks. Met deze puzzelmat leren kinderen spelend aan hun fantasie en motoriek te werken. De baby speelkleden hebben af- uitneembare dieren vormpjes, bestaat uit 10 verschillende voertuigen. Het speelkleed is gemaakt van een zacht, warm en soepele EVA foam. De foam is zeer gemakkelijk schoon te houden.

  Voordelen
  ✔ Veelzijdig als tapijt en speelvlak
  ✔ Tevens geschikt voor buiten
  ✔ De speelmatten zijn duurzaam en wasbaar
  ✔ Kindvriendelijk EVA-schuim
  ✔ Vochtbestendig en warmte-isolerend
  ✔ Stimuleert de motoriek van kinderen
  ✔ Anti-slip

  Zacht en veilig
  De speelmat van Buxibo is gemaakt van hoogwaardig EVA-schuim. Het schuim van de mat is 1 cm dik. Een speelmat van EVA-schuim is steviger en flexibeler dan andere soorten schuim en gaat dan ook langer mee. De Buxibo speelmatten bieden een zachte en veilige ondergrond voor kinderen. Ook is het comfortabel om op te spelen, te rollen en te dollen. Verder isoleert het geluid en laat het geen kou door.

  Vierkante speeldozen
  De puzzelstukken zijn erg precies uitgesneden, waardoor ze perfect op elkaar aansluiten. Hierdoor is de speelmat van Buxibo niet zomaar een speelmat, maar kun je er ook verschillende vierkante speeldozen van maken. Deze speeldozen kunnen onder andere gebruikt worden om mee te spelen, te gooien en te rollen. Ook zijn de speeldozen ideaal voor eventuele opslag van ander speelgoed.

  Makkelijk schoon te maken
  Het EVA-schuim is makkelijk schoon te maken. Het materiaal stoot water en andere vloeistoffen af. Alles wat op de mat gemorst wordt, is binnen enkele seconden weer schoon door middel van een doekje. Je hoeft je geen zorgen meer te maken als de kinderen iets eten of drinken op de speelmat.

  Productspecificaties
  Merk: Buxibo
  ➤ Materiaal: EVA-schuim
  Kleur: Multi-color
  Afmetingen product: 27 x 27 x 1 cm
  Gewicht: 0,6 kg

  Inhoud
  10x puzzelstukjes

  Gebruikswijze
  Wij raden je aan om de puzzelmat regelmatig eens schoon te maken, om zo de beste hygiëne voor je kind te hebben.